Byggstädning bra pris Stockholm

Marknadens bästa byggstädning

Vi är experter på all form av byggstädning, i alla typer av utrymmen. Efter en renovering eller nybyggnation blir det mycket bråte och damm att ta hand om – och ofta är det mer omfattande än vad man tror. Byggdamm har nämligen en förmåga att leta sig in precis överallt, och det kan vara nästintill omöjligt att få det helt rent med bara den vanliga städutrustningen. Vår firma städar med professionella städredskap och maskiner speciellt anpassade för just grovstädning, och självklart använder vi inga rengöringsmedel med farliga kemikalier.

Oavsett om du behöver en byggstädning av ett kök, ett badrum eller ett helt hem kan du lita på att vi gör jobbet snabbast och noggrannast av alla. Vi kan dessutom erbjuda byggstädning åt byggföretag som genomfört större projekt, exempelvis i samband med bygge eller renovering av flerbostadshus. Våra medarbetare har lång erfarenhet och all kunskap som krävs för att städa riktigt rent och ge kunderna ett trevligt bemötande. Att ha nöjda kunder över hela Stockholm är vår största prioritet och du kan alltid känna dig trygg med att vi är professionella, att vi gör det vi ska och att vi slutför vårt arbete inom den tidsperiod som gäller.

Städning inför besiktning

Har du renoverat ett rum eller ett annat typ av utrymme som också ska besiktigas efter färdigställande? Då är byggstädningen en förutsättning för att besiktningen ska gå att genomföra ordentligt. Kontakta oss så ser vi till att ditt utrymme är skinande rent när det väl är dags för besiktning. Precis som vid alla våra arbeten i Stockholm tar vi givetvis ansvar för att allt skräp och eventuellt restmaterial forslas bort till en återvinningscentral. I praktiken innebär detta att städningen inte enbart genomförs på ett noggrant sätt, den sköts även miljövänligt. Som företag är miljötänket centralt i vår verksamhet vilket gör att samtliga lokalvårdare hos oss är utbildade inom sortering av restavfall.

Byggstädning fönster Stockholm

Det blir billigare när du väljer löpande städning

Byggstädning kan för många verka som en överflödig tjänst. Men vi vet att saker kan hända som gör att man inte hinner med det man tänkt. Plötsligt är dagen där när kunden kommer på spontant besök eller det är besiktningsdags, och man då inte har hunnit städa som man tänkt. Låt oss istället se till att arbetsplatsen alltid ser presentabel ut så att du kan fokusera på annat istället.

Vi kan erbjuda regelbunden städning vilket leder till att ni som byggföretag kan arbeta i lugn och ro och med de rätta förutsättningarna längs hela projektets gång. Istället för att behöva stöka runt bland massa byggbråte och andas in skadliga mängder damm kan vi se till att ni har det rent och snyggt på arbetsplatsen. Vid kontinuerlig städning erbjuder vi förmånliga paketpriser. Ta kontakt med oss idag och begär en kostnadsfri offert för att veta mer om dessa!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify