Vi är ett mångsidigt tjänsteföretag

Nedan hittar du exempel på ett antal av våra tjänster.

services_icon1

Byggstädning

Med professionella städredskap ser vi till att alla spår av en dammig renovering försvinner – vi dammsuger samtliga väggar, tak och golvytor, våttorkar alla öppna och stängda utrymmen samt putsar alla eventuella fönster in- och utvändigt. Naturligtvis dammtorkas och rengörs även samtliga dörrposter och dörrar, eluttag, lister, eventuella skåp och lampor samt element och armaturer.

services_icon1

Kontorsstädning

Rent och snyggt på kontoret skapar en bättre miljö för de anställda och ger även ett bättre intryck vid kundbesök. Vi kan erbjuda regelbunden kontorsstädning runtom i Stockholm, oavsett hur stort eller litet kontoret är. Rör det sig inte om ett kontor utan en annan typ av företagslokal kan vi självklart även hjälpa ditt företag med detta. Vi städar exempelvis butiker och lagerlokaler.

services_icon1.png

Hemstädning

Våra lokalvårdare är även specialister inom hemstädning. Genom att anlita oss för hemstädning får du inte bara ett renare och mer välkomnande hem, det resulterar också i att du och din familj får betydligt mer tid över i vardagen. Vi använder miljövänliga medel och följer noggranna protokoll för att se till att ditt hem alltid är skinande rent. Självklart har vi även utarbetat trygga säkerhetsrutiner vid exempelvis nyckelhantering.

services_icon1

Övriga servicetjänster

Vi tillhandahåller även ett flertal andra servicetjänster. Detta rör sig bland annat om andra typer av rengöring såsom trappstädning, flyttstädning och fönsterputsning, men också om barnpassning och bortkörning av avfall. Vilken typ av servicetjänst du än är på jakt efter är ett klokt första steg alltid att kontakta oss för att höra dig för om vi erbjuder den.