Byggstädning för dig i Stockholm

AB

Välkommen till AB! Tillsammans med våra kompetenta medarbetare levererar vi högkvalitativa tjänster inom bland annat lokalvård och annan service. Med oss får du alltid ett skräddarsytt städprogram som anpassats efter dina behov och önskemål, oavsett vilken typ av rengöring det handlar om. När du anlitar oss kan du dessutom lita på att vi har rätt certifieringar och försäkringar. Vi är även med i flera branschorganisationer för att alltid se till att ligga i framkant när det kommer till att möta framtidens utmaningar.

Våra medarbetare har med sina samlade erfarenheter och breda kunskaper den kompetens som krävs för att kunna utföra de bästa, noggrannaste och mest effektiva rengöringarna på marknaden. Till oss kan du vända dig med alla typer av förfrågningar och behov, oavsett om du är ute efter en kontorsstädning, byggstädning eller hemstädning. Vårt team av duktiga lokalvårdare står redo att göra just ditt utrymme skinande rent, och naturligtvis till riktigt konkurrenskraftiga priser. Hör av dig redan idag!

Vi är stolta över våra medarbetare

För att ligga i framkant och kunna erbjuda våra kunder det allra bästa som företag behöver våra medarbetare de bästa förutsättningarna. Därför är vi på AB alltid måna om att de har bra arbetsvillkor och arbetar med rätt utrustning. Våra lokalvårdare har också alltid rätt kunskap för de arbetsmoment de utför. När de arbetar hos dig utförs jobbet därför effektivt och miljömedvetet, och de är noggranna med att följa rutinerna de fått lära sig under vår internutbildning.

Byggstädning kontor Stockholm

Du kan alltid räkna med oss

När det kommer till våra tjänster har vi alltid flexibla lösningar som ska vara prisvärda och anpassade efter våra kunders behov. Vi på AB har många nöjda kunder och delar gärna med oss av tidigare referenser från såväl stora som små företag. Du kan alltid lita på att resultatet av vårt arbete motsvarar dina förväntningar. I samband med samtliga rengöringar som genomförs följer våra lokalvårdare ett noggrant protokoll för att säkerställa att alla ytor rengörs på ett önskvärt sätt. Som rutin gör de dessutom en efterkontroll när städningen är klar för att fastställa att inget utrymme har missats. För oss är det en självklarhet att du ska kunna förvänta dig högsta kvalitet när du anlitar AB!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify